verificare serie sasiu Secrets

Deoarece nu exista o baza de date centralizata, globala, care sa cuprinda absolut toate seriile de sasiu, in unele cazuri decodorul VIN nu poate gasi datele tehnice specifice seriei introduse. Aceasta NU inseamna ca seria de sasiu / caroserie nu este valida / legala / inregistrata.

Acestea sunt locațiile de pe mașină unde se regăsește numărul VIN sau seria de șasiu, însă acesta se află suggestionărit și pe talonul mașinii, precum și în CIV (cartea de identitate a vehiculului).

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Datele din rapoartele autoDNA provin din peste 20 de țări europene, precum și din SUA sau Canada, de la peste 50.000 de instituții diferite care furnizează servicii în sectorul automobile. Serviciul autoDNA este disponibil 24/seven din orice loc din lume, prin Personal computer, pillă și smartphone. Singurul lucru de care aveți nevoie să verificați istoricul vehiculului este seria de șasiu/numărul VIN. RAR ( Registrul Car Român ) Prin serviciul on-line RAR se poate verifica istoricul vehiculului ( condiția fiind ca mașina să fi trecut cel puțin o dată pe la RAR), prin accesarea Internet site-ului oficial al Registrului Automobile Român , serviciul de verificare istoric vehicul . Datele create sunt: activitățile derulate la RAR și numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii ( kilometri regăsiți în baza de date a RAR sau a stațiilor ITP autorizate ), existența / valabilitatea cărții de identitate a vehiculului si câteva day tehnice.

Vânzătorii necinstiți ar putea să nu furnizeze seria de șasiu pentru a ascunde că vehiculul este o epavă*. Seria de șasiu treatment este inclusă în anunțul de vânzare a autovehiculului crește valoarea acestei oferte și demonstrează calitatea înaltă a serviciului de publicitate unde a fost găsită oferta. *Studiul autoDNA confirmă că astfel de situații se întâmplă în 20% din cazuri, când cumpărătorii au avut dificultăți în obținerea seriei de șasiu de la vânzători. Este o încercare flagrantă de a ascunde istoricul vehiculului. Peste 10% dintre șoferi s-au aflat într-o situație în care vânzătorul furnizase o serie de șasiu incorectă sau falsă, în oferta de vânzare. Citiți mai multe despre asta în articolul: „70% dintre clienții de mașini SH din Polonia declară că au fost păcăliți”.

Este essential de știut că achiziționarea mașinii nu trebuie să fie o activitate sentimentale. Înainte de a cumpăra un vehicul rulat trebuie să se analizeze cu multă atenție starea maşinii, aspectul acesteia, modul de întreţinere, numărul de kilometrii şi istoricul VIN.

Al doilea element al acestui grup reprezintă producătorul: A este pentru Audi, B pentru BMW, N pentru Nissan, dar în același timp A poate reprezenta și Jaguar sau Mitsubishi, iar R poate fi și Audi. Deși pare ilogic, următorul caracter al grupului, care este o cifră, lămurește această confuzie: combinată cu primele două litere sau cifre, aceasta indică tipul vehiculului sau divizia de fabricație.

Deschideți ușa și priviți în jurul zonei în care ușa se blochează la mașină. VIN-ul unei motociclete este de obicei pe pipa de direcție sub ghidon, deși uneori este pe motor sau pe cadru lângă motor. VIN-ul unei semiremorci este situat în partea din față a semiremorcii pe partea stângă.

Ea se gaseste in diferite locuri in functie de masina, dar la majoritatea modelelor dupa anul 2000 seria de sasiu se poate vedea prin parbriz, din exterior, in partea stanga jos. Bineinteles ca se poate vedea si pe certificatul de inmatriculare la litera "E" sau pe cartea de identitate a masnii.

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

Producătorii recheamă de obicei modelele în clothă ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul tău nu absolutely are așa ceva înainte să-l scoți la drum.

Fraudarea kilometrajului este un procedeu mai comun decât crezi. Nu doar că plătești prea mult pe vehicul dar poate te alegi și cu o factură imensă de reparații.

Caracterul cu numarul nine, in cazul nostru "Z" citeste mai mult este de fapt o cifra de Manage utilizata de majoritatea producatorilor pentru a securiza autenticitatea seriei de sasiu. Numarul de verificare este folosit in deosebi pentru vehiculele din SUA si mai putin de producatorii europeni.

Este foarte vital să știi cum a arătat vehiculul în trecut pentru a-i înțelege istoria și ca să afli despre daune sau puncte slabe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *